Hyppää sisältöön

Vastaa Rahapelaajien taloudelliset haitat –kyselyyn

Yleinen

Kohtaatko työssäsi aikuisia henkilöitä, jotka pelaavat rahapelejä ja jotka ovat kokeneet taloudellisia haittoja pelaamisestaan? Tai oletko kohdannut henkilöitä, joiden läheinen pelaa liikaa ja hänen pelaamisensa on rasittanut perheen taloutta?

Takuusäätiön ja Sosped-säätiön yhteinen Rahat pelissä -hanke kerää sähköisellä ja anonyymilla kyselyllä ammattilaisten kokemuksia rahapelaavien asiakkaiden taloushaitoista. Kyselyn kohderyhmänä ovat erityisesti ammattilaiset, jotka kohtaavat työssään talous- ja velkahaittoja sekä rahapelihaittoja kokeneita asiakkaita (esim. sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaajat, asumisneuvojat, diakoniatyöntekijät, talous- ja velkaneuvojat) 

Kyselyyn voi vastata ajalla 18.9.–8.10.2023.

Vastaa kyselyyn Webropol-lomakkeella: https://link.webropol.com/s/rahatpelissa2023

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Takuusäätiön ja Sosped-säätiön kehittämistyössä, mm. Rahat pelissä -hankkeessa (2023–2025) kehitettävien välineiden, materiaalien ja koulutusten kehittämiseen sekä rahapelaamisesta johtuvien taloudellisten haittojen ehkäisyyn sekä mahdollisesti myös tutkimuksellisiin tarkoituksiin.

Vinkkaa kyselystä eteenpäin omissa verkostoissasi!

Lue lisää kyselystä Takuusäätiön uutisesta: www.takuusaatio.fi/julkaisu/asiakastyota-tekeva-ammattilainen-vastaa-kyselyyn-rahapelaajien-taloudellisista-haitoista