Hyppää sisältöön

Koulutus: Rahat pelissä – rahapelaaminen ja talousasiat puheeksi 18.9.2024

Koulutus

Miten ottaa rahapelaaminen puheeksi? Miten tunnistaa talousvaikeuksien taustalla olevaa rahapelaamista?  Mistä lähteä liikkeelle talousasioista keskusteltaessa? Mitä tarkoitetaan taloudellisella toipumisella?

Koulutuksessa saat tietoa rahapeli- ja talousteemasta ja tutustut Sosped-säätiön ja Takuusäätiön Rahat pelissä -hankkeessa kehitettyihin työkaluihin. Koulutuksessa käsitellään rahapelaamista ilmiönä, rahapelaamisen ja talousasioiden puheeksiottoa, taloushaasteita rahapelaajan näkökulmasta, taloudellista toipumista sekä apu- ja tukipalveluita ja tukimateriaaleja.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kohtaavat talousvaikeuksissa olevia ihmisiä. Koulutukseen ovat tervetulleita myös muut ihmisten parissa työskentelevät ammattilaiset, joita aihe kiinnostaa.

Koulutustiedot

Kouluttajina toimivat hankesuunnittelija Teresa Tenkanen ja asiantuntija Hanna Siltanen Takuusäätiöstä.

Maksuton koulutus järjestetään Teamsissa. Koulutus kestää 2h ja sisältää yhden lyhyen tauon. Osallistumislinkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille koulutusta edeltävänä päivänä.

Osallistujille lähetetään koulutusmateriaalit sähköpostitse jälkikäteen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 12.9. mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja koulutuksesta

Hanna Siltanen, asiantuntija, hanna.siltanen(at)takuusaatio.fi

Teresa Tenkanen, hankesuunnittelija, teresa.tenkanen(at)takuusaatio.fi