Hyppää sisältöön

Rahat pelissä -hanke mukana NUORI2024-tapahtumassa Tampereella 24.-25.4.2024

Tapahtuma

NUORI2024 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään Tampere-talolla 24.–25.4.2024.

Myös Rahat pelissä -hanke osallistuu mukaan tapahtumaan. Hankkeen suunnittelijoita voit tavata 24.–25.4. Puhutaan rahapelaamisesta -verkoston osastolla D52. Tule keskustelemaan kanssamme nuorten digipelaamisesta ja rahapelaamisesta! Osastollamme voit tutustua uuteen THL:n Nuorten pelaaminen -verkkosivustoon, vastata kysymyksiin nuorten pelaamisesta ja napata mukaan uunituoreet Tiedä ja toimi -kortit nuorten pelaamisesta.

NUORI204 on koko nuorisoalan yhteen kokoava tapahtuma on tänäkin vuonna täynnä ohjelmaa, kohtaamisia, elämyksiä ja inspiroitumista. Lukuisat alan toimijat esittäytyvät lähes 90 pisteen näyttelyalueella ja yli 100 tuntia seminaariohjelmaa, työpajoja sekä keynote-puheenvuoroja varmistavat puolestaan sen, että tietoa, työvälineitä ja inspiraatiota tarttuu varmasti mukaan.

NUORI2024 -tapahtuma on tarkoitettu koko nuorisoalalle: työssään nuoria kohtaaville, johtajille ja päättäjille, opiskelijoille sekä vapaaehtoisille. Tapahtumaan yhteisten aiheiden äärelle kokoontuu yli 2 500 alan toimijaa niin kunnista, järjestöistä, oppilaitoksista kuin seurakunnistakin. 

Myös Takuusäätiö on mukana tapahtumassa. Tervetuloa juttelemaan talousasioista Takuusäätiön asiantuntijoiden kanssa osastolle E75. Osasto löytyy Tampere-talolta lämpiön puolelta. Osastolla jaossa mm. taloudenhallinnan materiaaleja.

Lue lisää tapahtumasta ja ohjelmasta NUORI2024-tapahtuman verkkosivuilta.

Nähdään Tampereella!